Snabb kikärtsgryta

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

God och mättande böngryta som går snabbt att laga. Helt växtbaserad och med naturliga ingredienser. Jag brukar använda färdigkokta ekologiska kikärtor i tetrapak men om du vill komma undan ännu billigare så kan du använda torra som du blötlägger och kokar själv.

Servera med rotfrukter eller quinoa. Jag gillar att servera med olika typer av grönsaker, älskar färgglada tallrikar!

Innehåll
  • Äggfri
  • Nötfri
  • Växtbaserad
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Skölj kikärtorna väl.
  • 2. Skala och hacka löken i bitar.
  • 3. Skala vitlöksklyftan.
  • 4. Stek löken i kokosolja och pressa i vitlöken.
  • 5. Häll i kokosgrädde, de passerade tomaterna och kryddorna, låt koka upp.
  • 6. Lägg i kikärtorna och smaka av med salt och peppar.

Hitta det du söker