Kokoskola med mandel

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

En underbar god kola med kokosprodukter istället för mjölkprodukter. Men tycker inte att de smakar så mycket kokos, blir en god karamellsmak.

Mandelfritt: Plocka bort mandeln helt om du vill.

Innehåll
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull.
  • 2. Rör om då och då och koka upp till 140 grader (eller gör kulprovet).
  • 3. Blanda i skållad hackad mandel.
  • 4. Häll ut kolan i en form klädd med bakplåtspapper.
  • 5. Låt kolan stelna, gärna i kylen och klipp/skär kolan i lagom stora bitar.
  • 6. Klipp bakplåtspapper i små bitar och linda in kolabitarna.
  • 7. Förvara i kyl eller frys.

Hitta det du söker