Krämig saffransgryta med kikärtor & kidneybönor

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

En otroligt krämig saffransgryta med kikärtor och kidneybönor – mums! Jag hällde i grytan i en mattermos och tog med på en vandring i skogen, barnen åt havreris till.

 

Innehåll
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner
ca 6 pers

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Skölj kikärtor och bönor väl.
  • 2. Skala och hacka löken.
  • 3. Skala vitlöken.
  • 4. Stek löken i kokosolja och riv ner vitlöken.
  • 5. Häll i tomatpurén och stek med löken tills den mjuknat.
  • 6. Lägg i alla övriga ingredienser och låt puttra en stund.

Hitta det du söker