Linsotto med svamp

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

Linsotto med svamp. Vilken bra grej detta var! Speciellt för mig som har en mage som inte gillar för mycket snabba kolhydrater. Lagade denna rätt för första gången på ett stormkök, blev supergott!

Innehåll
  • Äggfri
  • Nötfri
  • Växtbaserad
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Skölj linserna.
  • 2. Koka linserna enligt instruktionerna på förpackningen tills de mjuknat.
  • 3. Skala och hacka löken.
  • 4. Skär svampen i skivor.
  • 5. Stek svampen gyllenbrun och tillsätt 1 msk tamarisoja.
  • 6. Lägg svampen åt sidan.
  • 7. Stek den hackade löken och pressa i vitlöken, stek tills löken mjuknat och fått färg.
  • 8. Lägg i resten av tamarisojan, svampen och de övriga ingredienserna.
  • 9. Häll i de kokta linserna i såsen och rör om.
  • 10. Smaka av med salt och peppar, klart!

Hitta det du söker