Rå chokladtårta

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

Älskar bakverk som kakor eller tårtor som man kan förvara i frysen för att sedan bara ställa fram och servera utan ansträngning! Hur bra?!

Nedan recept har jag skapat åt @biofoodsverige och jag har använt mig av massor av deras produkter. Jag får inte betalt för att publicera detta men tycker om att lyfta företag som jag gillar.

Innehåll
  • Äggfri
  • Växtbaserad
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Mixa alla ingredienser till botten till en formbar deg.
  • 2. Tryck ut degen i en springform, diameter 20 min, klädd med bakplåtspapper.
  • 3. Ställ formen i frysen eller kylen.
  • 4. Skala avokado till fyllningen.
  • 5. Mixa alla ingredienser till fyllningen till en slät kräm.
  • 6. Ta ut formen och smeta ut fyllningen jämt över botten.
  • 7. Toppa med kokoschips, quinoapuffar, gojibär eller annat du gillar.
  • 8. Servera direkt, förvara i kylen eller frysen om du ska servera vid ett senare tillfälle.
  • 9. Ställ fram minst 30 minuter i rumstemperatur efter förvaring i frys.

Hitta det du söker