Rostade pumpafrö på halloween

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

Om du karvar ur en pumpa under Halloween se då till att spara kärnorna, det blir såå gott! Älskas av hela familjen!

Olivoljan kan bytas ut mot kokosolja.

Innehåll
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Karva ut pumpan på kärnor.
  • 2. Skölj kärnorna med vatten i ett durkslag. Försök få bort så mycket fruktkött som möjligt.
  • 3. Lägg kärnorna i blöt under natten.
  • 4. Skölj av dem noggrant.
  • 5. Häll ut kärnorna på en kökshandduk och gnugga dem rena och torra så att de blir krispiga under rostningen i ugnen.
  • 6. Häll oljan och kryddor i en bunke och blanda i kärnorna.
  • 7. Täck en plåt med bakplåtspapper och strö sedan ut kärnorna jämnt över plåten.
  • 8. Rosta på ca 160 grader i ca 45 minuter tills de fått lite färg och är helt torra.

Hitta det du söker