Smakrik växtbaserad böngryta med groddade mungbönor

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

Här kommer en smakrik växtbaserad böngryta med groddade mungbönor – mums! Den är smidig att göra på ett stormkök eller hemma på spisen.

Jag åt grytan tillsammans med syrade grönsaker, ärtor, grönkål, rostade frön och haricots verts.

Innehåll
  • Äggfri
  • Nötfri
  • Växtbaserad
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Skölj bönorna.
  • 2. Skala och hacka löken.
  • 3. Skala vitlöken.
  • 4. Stek löken i rikligt med kokosolja.
  • 5. Pressa ner vitlöksklyftan.
  • 6. Stek löken mjuk.
  • 7. Lägg i resterande ingredienser.
  • 8. Låt puttra på låg- till medeltemp tills önskad konsistens på broccolin.

Hitta det du söker