Sötpotatishummus

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

Ja vet, man kanske inte riktigt får kalla det för hummus men det är det jag tycker det liknar mest. Älskar att man kan variera smakerna på ett enkelt sätt genom att mixa i ugnsbakade rotfrukter eller grönsaker. Testa vettja! Det blir ett gott tillbehör till de flesta måltider eller som exempelvis ett pålägg.

För nötfritt: Byt mandelsmöret till tahini istället.

Innehåll
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner

Produkter för tillredning

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Dela sötpotatisen på mitten (på långsidan).
  • 2. Lägg den på en plåt med bakplåtspapper.
  • 3. Grädda sötpotatisen i 200 grader tills den mjuknat.
  • 4. Låt potatisen svalna.
  • 5. Mixa sedan sötpotatisen tillsammans med de andra ingredienserna till en slät hummus.
  • 6. Servera tillsammans med det du gillar.

Hitta det du söker