Tunnbröd på tre ingredienser

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

Enkla tunnbröd på endast tre ingredienser! Använd kokta kalla potatisar, perfekt att göra på rester.

Det går fint att byta durramjöl mot exempelvis bovetemjöl.

Innehåll
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner
10-12 st

Ingredienser

  • 5-6 st kokta kalla fasta potatisar (500 g)
  • 5 dl durramjöl
  • 1/2 tsk salt
  • ca 1 dl mer durramjöl till utbakning

Gör så här

  • 1. Mosa den kokta potatisen med mjölet och saltet.
  • 2. Baka ut med mer mjöl och kavla till runda tunnbröd mellan två bakplåtspapper.
  • 3. Stek och vänd bröden i en torr gjutjärnspanna på medelvärme tills bröden blivit halvhårda, lite mjukare än knäckebröd.

Hitta det du söker