Växtbaserad gryta med champinjoner

0 av 5 stjärnor (0 röster)

Inlägget innehåller annonslänkar

Växtbaserad gryta med champinjoner. Jag tycker om att på denna tiden av året använda mig av ingredienser som sägs stötta immunförsvaret. Denna gryta gick hem hos hela familjen, till och med sambon.

Innehåll
  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Mjölkfri
  • Sockerfri
Portioner
4-6 pers

Ingredienser

Gör så här

  • 1. Skölj och skär champinjonerna i mindre skivor. Stek den i rikligt med kokosolja, ghee eller smör.
  • 2. Häll på tamarisojan när svampen börjat få färg och stek ytterligare till en stund, ställ åt sidan.
  • 3. Skala och hacka löken och vitlöken fint.
  • 4. Stek i kokosolja tills löken mjuknat.
  • 5. Häll i de övriga ingredienserna och låt koka en stund. Toppa sedan med de stekta champinjonerna, går även koka med dem för att få mer smak av dem. (Vilket jag gjorde).

Hitta det du söker